Gent-fans nemen Brugse doelpalen onder handen

Gent-fans nemen Brugse doelpalen onder handen

07 februari 2016 13:38 - De uitschakeling in de Beker van België zindert nog altijd na bij de Buffalo’s. Vannacht drongen enkele vandalen Jan Breydel binnen en werden de Brugse doelpalen blauw-wit geschilderd. Er werden ook op allerlei plaatsen Gent-stickers geplakt.

Vandaag moesten de doelpalen in Jan Breydel dan ook opnieuw wit geverfd worden en kregen de terreinverzorgers de taak om alle stickers te verwijderen. Dat meldde Stefaan Lammens op één. De Noord-tribune werd dan weer met anti-Club slogans beklad.

Eerder deze week hadden Club-supporters uitgepakt met een ludiek spandoek in Gent, ter hoogte van de Ghelamco Arena (“Gent is blauw-zwart”) en ook tijdens de wedstrijd werd er een steekje uitgedeeld aan de Buffalo’s (“Blow en zwart nie vor eftjes moh vo heejel us leejven oak zoender titels blijvn we stoan onze trots goh noojs vergoan”).

“Club wil alle supporters oproepen om er een enthousiaste maar respectvolle voetbalnamiddag van te maken en op een positieve manier te supporteren. Afgelopen woensdag hebben we getoond hoe het moet. No Sweat No Glory!”, klinkt de boodschap op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.