Grieken willen Dioudis definitief overnemen

Grieken willen Dioudis definitief overnemen

10 februari 2016 04:00 - Sokratis Dioudis streek in de zomer van 2014 bij Club Brugge neer, maar speelde nog geen minuut voor blauw-zwart. Een uitleenbeurt aan het Griekse Panionios moest de 23-jarige goalie dan ook aan speelminuten helpen. En zo geschiedde.

Intussen staat de teller van Dioudis op 900 minuten bij de Griekse eersteklasser. De huurling van Club Brugge veroverde er een basisplaats en slikte in zijn laatste vijf competitiewedstrijden geen enkel tegendoelpunt.

Panionios wil Dioudis dan ook graag definitief aantrekken. Club verlengde het contract van de doelman tot eind volgend seizoen en bijgevolg zal de vijfde in de Griekse Super League dan ook met geld over de brug moeten komen.

Volgens het Griekse contra zou Panionios al geïnformeerd hebben bij Club, maar een akkoord is er tot dusver nog niet. Naar verluidt is de club bereid om in Dioudis te investeren, maar wil men geen al te grote uitgaven doen. Club kocht Dioudis destijds voor 200.000 euro.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.