Haha! Bankzitter Godeau gaat onderuit

Haha! Bankzitter Godeau gaat onderuit...

14 februari 2016 17:30 - Club klopte zondagnamiddag Oostende met 0-2 en springt zo opnieuw naar de leidersplaats. De Kustboys kregen vooral in het begin van de tweede helft een resem kansen, maar misten precisie in de afwerking. Maar ook naast het veld zat het KVO niet mee.

Bankzitter Bruno Godeau, die tijdens de wintermercato Zulte Waregem inruilde voor KV Oostende, moet de stoeltjes in het Albertparkstadion duidelijk nog beter leren kennen. Hij zat erbij en keek ernaar 🙂

Gelukkig voor Godeau moet er nog maar één wedstrijd afgewerkt worden in het Albertparkstadion. Zondag komt AA Gent immers op bezoek bij KVO. Daarna wordt de voetbaltempel afgebroken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.