Heel wat afwezigen op Brugse training

Heel wat afwezigen op Brugse training

24 februari 2016 08:00 - Dinsdag stond er voor Michel Preud’homme en zijn manschappen een doordeweekse training op het programma. Maar de Brugse coach kon daarbij op slechts zeventien spelers rekenen.

Eerst en vooral ontbraken de jongens die maandagavond met de beloften tegen Standard speelde: Tuur Dierckx, Leandro Pereira, Sander Coopman, Boli Bolingoli, Mikel Agu en Felipe Gedoz.

José Izquierdo kreeg eveneens rust van Preud’homme. En ook de geblesseerden Abdoulay Diaby (hamstrings), Ruud Vormer (buikspieren), Dion Cools (petallapees) en Bernie Ibini (kuitbeen) bleven binnen. Doelman Michaël Cordier werkte volgens Het Nieuwsblad een deel van de training af.

Dennis Van Vaerenbergh was er wél bij. De 17-jarige aanvaller kreeg opnieuw de kans om zijn kunnen te bewijzen bij de grote jongens. Hij was eind vorig jaar één van de de succesvolle jonge Rode Duivels die brons pakten op het WK U17 in Chili.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.