Heel wat supporters met fileproblemen

Heel wat supporters met fileproblemen

03 februari 2016 20:11 - Vanavond om 20.45 uur wordt de terugmatch van de halve finale in de Croky Cup op gang getrapt door Club Brugge en AA Gent. Maar heel wat supporters dreigen de aftrap te missen.

Door een verkeersongeval op de E40 richting Oostende staan er heel wat supportersbussen van Gent in de file. Wellicht halen zij de aftrap niet.

Maar er zijn ook Club-fans die te kampen hebben met fileproblemen in Aalter. Bovendien is Jan Breydel uitverkocht, waardoor het aanschuiven geblazen is. Hopelijk kan iedereen tijdig zijn plaats in het stadion innemen!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.