“Hein moet niet minachtend doen. Nee, er is iets ontdekt”

"Hein moet niet minachtend doen. Nee, er is iets ontdekt"

08 februari 2016 06:19 - Club Brugge won zondag voor de tweede keer op vijf dagen van AA Gent. Dat zag ook Aad de Mos. Hij hechte enorm veel belang aan de twee voorbije wedstrijden van blauw-zwart en gaf Michel Preud’homme en zijn manschappen het hoogste punt tot dusver dit seizoen.

“Ik geef Club voor deze prestatie en de inhoud van het spel een 9/10”, vertelt De Mos in Stadion. “Dit is het moderne voetbal wat ze brengen. En achteraan staat het als een huis met Engels en Denswil. We hebben het er vaak over gehad, maar het elftal staat er nu echt. Ik zou dus niet meer gaan roteren. Je moet trouwens niet denken dat dit systeem met Vazquez mogelijk was”, voegt hij eraan toe.

“Het gaat hier om véél meer dan 3 punten”, gaat hij verder. “De mindset is ongelooflijk. Wat ik woensdag en nu weer gezien heb, met die hoge pressing en wat de spelers van Club allemaal afgelopen hebben… Dan komen we tot een aantal conclusies.”

“En dan kan Hein nog minachtend zeggen dat Izquierdo alleen maar achteraan loopt en over de scheidsrechter en die dingen… Maar nee! Er is nu iets ontdekt. Als de drie verdedigers van Gent onder druk gezet worden, dan duurt het te lang. Dan is Kums in dekking, dan is Neto in dekking. En dan lopen ze tegen de tegenstanders aan. Hein zal nu naar oplossingen moeten zoeken”, besluit hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.