Hilarisch: Preud’homme vergeet materiaalman te bedanken

Hilarisch Preud'homme vergeet materiaalman te bedanken

04 februari 2016 00:10 - Michel Preud’homme was dolgelukkig na de 1-0-overwinning tegen AA Gent. Logisch, zijn tactisch plannetje om de Buffalo’s lam te leggen was immers gelukt, waardoor Hein Vanhaezebrouck en de zijnen nauwelijks echte kansen bij elkaar voetbalden. 

Na de match zorgde al die vreugde voor een hilarisch beeld. De Brugse coach was nog volop bezig met het bedanken van de blauw-zwarte aanhang toen materiaalman Herman Brughmans om een high five kwam vragen. Met onderstaande taferelen tot gevolg… 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.