Inter aast op Brugse draaischijf

Inter aast op Brugse draaischijf

15 februari 2016 14:00 - Sinds het vertrek van Victor Vazquez ontpopt Hans Vanaken zich meer en meer tot dé sterkhouder op het Brugse middenveld. Vooral zijn samenspel met Lior Refaelov verloopt momenteel uitstekend.

Die goeie prestaties zijn ook Inter niet ontgaan. De Italiaanse club volgt de middenvelder van blauw-zwart al van toen hij bij Lokeren speelde en heeft serieuze interesse in Vanaken. Vooral trainer Roberto Mancini zou helemaal wild zijn van de 23-jarige middenvelder.

Volgens het Italiaanse ilsussidiario wil Inter de onderhandelingen met Club eerstdaags opstarten. Daarna volgt er, afhankelijk van het verloop van de eerste gesprekken, mogelijk een bod van het nummer 5 in de Serie A.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.