Jelle Vossen komt met heuglijk nieuws

Jelle Vossen komt met heuglijk nieuws

17 februari 2016 16:00 - Het gaat goed met Jelle Vossen. Zowel op als naast het veld is de Brugse aanvaller tegenwoordig erg gelukkig. Maar daar heeft de 26-jarige Limburger dan ook alle reden toe! 


Audry, de vrouw van Jelle, maakte zojuist namelijk bekend dat ze 4 maanden zwanger is. “Binnenkort zijn we met 4”, klinkt het bijschrift. Naast Jelle, Audry en viervoeter Zeus komt er binnenkort dus een nieuwe Vossen in het gezin.

Jelle Vossen wordt papa

Bij deze willen wij Jelle en Audry dan ook van harte proficiat wensen. Wij twijfelen er niet aan dat jullie een goede papa en mama zullen zijn. Vergeet niet om de kleine spruit straks met de blauw-zwarte kleuren op te voeden! 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.