Klacht ingediend tegen bekerfinale op zondag 20 maart

Klacht ingediend tegen bekerfinale op zondag 20 maart

16 februari 2016 16:30 - Normaal gesproken vindt de bekerfinale tussen Club Brugge en Standard plaats op zondag 20 maart om 16u. Heel wat supporters van beide ploegen hebben intussen zelfs hun ticket al. Maar mogelijk wordt de datum alsnog veranderd.

De Amauterliga is het namelijk niet eens met de keuze voor zondag 20 maart en diende klacht in bij de KBVB. “Volgens de regels moet de kalendermanager een voorstel indienen bij het Uitvoerend Comité en daar moet gestemd worden, maar dat is niet gebeurd. Op die manier zijn de amateurclubs buitenspel gezet”, vertelt Didier De Baere van de Amateurliga in HLN.

Volgens diezelfde Amateurliga zijn er op zondag om 16u te veel matchen in de lagere reeksen die afgewerkt dienen te worden. “De ticketverkoop van de kleinere thuiswedstrijden, waarvan de amateurclubs moeten overleven, komt op die manier in het gedrang”, klinkt het. Binnen de 14 dagen moet de klacht behandeld worden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.