Lukaku looft Club-speler: “Hij kan me pijn doen”

Lukaku looft Club-speler: "Hij kan me pijn doen"

27 februari 2016 01:00 - Twee weken geleden ging Club Brugge met 0-2 winnen op het veld van KV Oostende. Jordan Lukaku stond bij de Kustploeg in de basis en vertelde achteraf dat blauw-zwart erg efficiënt was. 

Onlangs mocht de linksachter van KVO zijn ideale Jupiler Pro League-elftal samenstellen. Opvallend daarbij: de broer van Romelu koos voor maar liefst zes Club-spelers. En dan is er eigenlijk nog een zevende speler van blauw-zwart waar Jordan naar opkijkt.

“Felipe Gedoz kan me pijn doen”, vertelt Jordan in Sport/Voetbalmagazine. “Het enige nadeel bij hem is dat hij wat wisselvallig is. Maar het is een flankspeler zoals er maar weinig zijn in de Jupiler Pro League. Hij gaat op zijn doel af en schakelt een man uit. Dat gebeurt in België veel te weinig. Maar dat is dan weer goed nieuws voor mij.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.