Lukaku: “Tegen Club geen extra motivatie nodig”

Lukaku Tegen Club geen extra motivatie nodig

13 februari 2016 05:57 - Zondagnamiddag gaat Club Brugge tegen Oostende op zoek naar een nieuwe driepunter. Al zal dat geen eenvoudige klus worden. Eerder gingen onder meer Anderlecht (3-1), KRC Genk (3-2) en Standard (4-1) al voor de bijl in het Albertparkstadion.

“Ik verwacht een heel spannende wedstrijd”, vertelt Jordan Lukaku in Stadion. “Club heeft heel veel zelfvertrouwen door de zeges tegen AA Gent, maar ook wij hebben vertrouwen getankt na de winst op Lokeren. We hadden die 3 punten nodig om helemaal klaar te zijn voor de match tegen Club.”

“Al hebben wij tegen een ploeg als Club Brugge geen extra motivatie nodig”, gaat de linksachter van KVO verder. “Het is sowieso al het mooiste seizoen ooit voor Oostende, maar het kan nog mooier. Het zou een primeur zijn als we Europees voetbal halen. Als het kan, waarom niet?” vraagt Lukaku zich luidop af.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.