Makelaar Vossen en Meunier reageert op Italiaanse interesse

Makelaar Vossen en Meunier reageert op Italiaanse interesse

17 februari 2016 14:00 - Club Brugge raast momenteel door de competitie en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo zou er volgens diverse media al een tijdje interesse zijn in onder meer Jelle Vossen en Thomas Meunier.

Vossen werd onlangs gelinkt aan Atalanta, maar op BlauwZwartFans kon je al lezen dat een transfer voor de Brugse spits helemaal niet aan de orde was. Dat bevestigt nu ook Killian Vandersande van zijn managementbureau Eleven Management. “Ik weet niet waar dit gerucht van afkomstig is”, begint hij zijn verhaal.

“Jelle speelde dit seizoen al voor twee verschillende clubs en zou volgens de regels niet meer voor een derde ploeg mogen uitkomen”, klinkt het bij het Italiaanse GianlucaDiMarzio.com. “Jelle is gelukkig bij Club Brugge.”

Ook voor Meunier was er de afgelopen maanden interesse. Zo werden voornamelijk Inter en Napoli genoemd als mogelijke pistes, maar de rechtsachter bleef bij blauw-zwart. “We weten via onze Italiaanse partner dat Inter, net als Napoli, een nieuwe flankverdediger zoekt, maar dat is het dan ook”, besluit Vandersande.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.