Mama Vossen: “Wegblijven van Facebook”

Mama Vossen Wegblijven van Facebook

26 februari 2016 07:30 - Zondag trekken Rudi Vossen en Karien Steegen, de ouders van Jelle Vossen, met een bang hartje naar de Cristal Arena. In HLN blikten ze nog eens terug op de transfer van hun zoon.

“Ze kunnen Jelle verdorie toch niets verwijten”, reageert Rudi fel. “Hij was altijd beschikbaar en heeft nooit dingen geweigerd. Als Jelle zijn mond opentrok, dan was dat in het belang van Racing Genk. Omdat hij voelde dat er in de kleedkamer dingen gebeurden die het groepsgevoel en het imago van de club aantastten. Genk heeft Jelle grootgemaakt en omgekeerd, maar als je nadien zó wordt afgemaakt, dan getuigt dit van weinig respect.”

Lesgeefster Karien werd ook op haar werk geconfronteerd met de transfer van haar zoon. “Op school kreeg ik van leerlingen de vraag: ‘Mevrouw, waarom doet hij nu zoiets?’ Wat moet je dan zeggen? Een moeder wil gewoon dat haar kind gelukkig is en dat was Jelle niet meer in Engeland. We beseften dat dit heel veel emoties zou losmaken. Jelle raadde me zelfs aan om een paar dagen weg te blijven van Facebook, omdat de reacties zo heftig waren.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.