Meunier nam badeend mee na overwinning tegen Gent

Meunier nam badeend mee na overwinning tegen Gent

08 februari 2016 21:20 - Thomas Meunier speelde afgelopen week twee sterke wedstrijden tegen AA Gent. Na de match reageerde de rechtsachter voor de camera’s… mét een badeend in zijn hand.

Meunier vertelde maandag in HLN dat hij vindt dat Hein Vanhaezebrouck in aanloop naar de topper niet had moeten ‘huilen‘ in de kranten. Volgens hem heeft Club alleen maar motivatie gehaald uit de negatieve uitlatingen van de coach van de Buffalo’s.

Mogelijk was hij daardoor wel te vinden voor de badeendjes die de Club-fans hadden meegebracht om Gent op een ludieke manier te jennen. Tijdens zijn interview met de RTBF had hij geregeld jeuk aan zijn oor, waardoor het badeendje in zijn hand mooi in beeld werd gebracht! 🙂

Meunier met badeend tijdens interview

Net voor de tweede helft begon, moest Matz Sels ook enkele badeendjes voor zijn doel verwijderen. Zoals uit onderstaand filmpje van Saganneke d.b. blijkt.

Blue Army vlag met badeendjes

Kijk daar mijn eendjes voor Sels (y) 2x

Posted by Saganneke de Becker on Monday, February 8, 2016

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.