Meunier schat zijn EK-kansen in

Meunier schat zijn EK-kansen in

16 februari 2016 01:30 - Thomas Meunier is één van de spelers uit de Jupiler Pro League die mag hopen op een plaatsje in de EK-selectie van Marc Wilmots. De rechtsachter van Club heeft er zelf alvast een goed oog in.

“Ik denk dat ik veel kans heb om op het EK bij de geselecteerde 23 te zitten. Al zal dat enkel afhangen van mezelf en mijn prestaties”, vertelt Meunier in La Tribune.

De 24-jarige verdediger kwam ook nog eens terug op zijn eerste selectie voor de nationale ploeg. “De allereerste keer dat ik bij de Duivels kwam, was ik wat geïntimideerd door al die vedetten die je normaal alleen op tv ziet. Maar als je ze leert kennen, merk je dat het echt toffe gasten zijn.”

“De sfeer in de groep is zo goed dat je in geen tijd geïntegreerd bent. En iedereen geeft zich 100% op training, waardoor het spelniveau hoog ligt. Je kan niets beters wensen als je nog vooruitgang wil boeken”, besluit Meunier.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.