Meunier verdedigt ploegmaat: “Tegen zo’n duo zou zelfs Ronaldo het moeilijk hebben”

Meunier verdedigt ploegmaat: "Tegen zo'n duo zou zelfs Ronaldo het moeilijk hebben"

29 februari 2016 02:30 - Club Brugge ging afgelopen weekend met 3-2 ten onder in de Cristal Arena. Door de hamstringblessure van Abdoulay Diaby verscheen Jelle Vossen aan de aftrap tegen zijn ex-ploeg. Maar voor hem werd het een namiddag om snel te vergeten…

“Ge zijt geen haat-tifo waard”, uitte de Genkse spionkop zijn woede aan het adres van Vossen. Een boodschap die de Brugse spits koud liet, maar toch had Vossen zijn dagje niet in de Cristal Arena. “Nochtans was Jelle niet extra zenuwachtig voor deze match”, verzekerden zijn ploegmaats na afloop.

“Jelle had het niet gemakkelijk”, vertelt Meunier in HLN. “Maar tegen een sterk centraal duo Dewaest-Kabasele zou zelfs Ronaldo het moeilijk hebben. Het was niet evident voor hem”, verdedigt onze rechtsachter de 26-jarige Limburger.

Omdat Vossen niet in de match zat, viel de afwezigheid van Diaby extra op. “Diaby is technisch goed en ook nog eens zeer snel, maar Vossen heeft andere kwaliteiten en doet ook zeer goede dingen voor ons. Ik denk niet dat de nederlaag daaraan lag”, nam ook Coopman het op voor de Brugse aanvaller.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.