Nieuw gezicht op training bij Club Brugge

Nieuw gezicht op training bij Club Brugge

26 februari 2016 20:30 - Michel Preud’homme heeft de luxe om over een erg ruime kern te beschikken. Maar dat wil niet zeggen dat de eigen jeugd geen kansen krijgt. Zo waren er deze week heel wat blauw-zwarte talenten die van de Luikenaar mochten meetrainen met de A-kern.

Dinsdag verscheen Dennis Van Vaerenbergh op het Brugse oefenveld. De meeste supporters zullen hem vooral kennen als de spits van de jonge Rode Duivels, die onlangs brons pakten op het WK U17 in Chili.

Woensdag kreeg Thibault Vlietinck, eveneens een aanvaller, op zijn beurt een kans bij de grote jongens. En tot slot mocht ook Niels Verburgh laten zien wat hij op de mat kan brengen.

Voor de 18-jarige verdediger was het de eerste keer dat hij met de eerste ploeg meetrainde. Eerder werd Verburgh door Gert Verheyen ook al opgeroepen voor de nationale U18. Dat meldt de Club Academy.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.