Nieuwe lading hilarische foto’s over Club – Gent

Nieuwe lading hilarische foto's over Club - Gent

08 februari 2016 05:46 - Club Brugge won zondagnamiddag, net zoals woensdag, met het kleinste verschil van AA Gent. Dat zorgde op sociale media voor heel wat hilarische taferelen. 

Facebook, Twitter, Snapchat, Whatsapp,… De afbeeldingen die we afgelopen zondag toegestuurd kregen, waren stuk voor stuk pareltjes. Na de bekeroverwinning woensdag (waarbij ook al heel wat geniale plaatjes opdoken) willen wij ook de leukste exemplaren van gisteren met jullie delen.

Buffalo kopje onder

Gent-Brugge 0-2

Vanhaezebrouck mute

Wanted Laurent Depoitre

Kwek op zijn bek

RIP Kwek

Hein is boos

Groetjes uit Brugge

Hein Oppereend Vanhaezebrouck

Club - Kwek 1-0

Hein hangt zichzelf aan kruis

Tot slot nog enkele topquotes

“Hopelijk hebben de Gentse fans toch genoten van het kleuren van onze palen… Zo is Gent tenminste één keer in de buurt van het Brugse doel geweest deze week…”

Vanhaezebrouck: “Depoitre heeft heel de match op 1,5 been gespeeld (zie artikel)” –> reactie: “Tuurlijk, hij kreeg zijn been niet uit de achterzak van Bjorn…” (Marc Van de Velde)
 
“Ik wil nu niet stoken hé… Maar sinds Boussoufa bij AA Gent is, hebben ze nog niet gewonnen.” (Peter Selie op Twitter)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.