OFFICIEEL: Club laat jong talent vertrekken naar VS

OFFICIEEL: Club laat jong talent vertrekken naar VS

23 februari 2016 05:30 - Aangezien de transfermarkt in de Verenigde Staten nog altijd open is, realiseerde Club Brugge alsnog een uitgaande transfer. Dylan Damraoui mocht van blauw-zwart immers vertrekken.

De 18-jarige Damraoui verlaat Club voor Portland Timbers. Dat meldt de officiële website van de Amerikaanse club. De creatieve middenvelder stond bekend om zijn gave techniek en goeie dribbel, maar kon zich bij de Brugse beloften nooit doorzetten.

De jongen die opviel door zijn weelderige haardos was jeugdinternational bij de U16 tot en met U19. Bij Portland Timbers zal Damraoui in eerste instantie aansluiten bij het tweede elftal. Veel succes Dylan!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.