Ook Preud’homme lacht met Filip Joos

Ook Preud'homme lacht met Filip Joos

20 februari 2016 03:00 - Een 6-0-overwinning tegen Westerlo en bijgevolg 21 op 21 in de competitie. Er zijn slechtere manieren om een weekend in te gaan… Michel Preud’homme was na de match dan ook opvallend goedgezind. 

Maandag lachte Filip Joos met Club Brugge in Extra Time. Tijdens de uitzending vergiste moderator Frank Raes zich door te zeggen dat “Club Brugge goed aan 19… euh 2016”, begonnen is. “1916?”, pareerde Joos. “Jij refereert naar de laatste titel van Club?”, lachte hij.

De Club-fans hadden dan ook nog een rekening te vereffenen met de analist. Tijdens de match tegen Westerlo werd Joos meermaals van antwoord gediend door middel van spreekkoren.

Ook Preud’homme was de opvallende uitspraak van Joos niet ontgaan. “Zeven zeges op een rij, zoals in het laatste kampioenenjaar?”, kreeg de Brugse coach een vraag voorgeschoteld op de persconferentie achteraf. “Ah, ik dacht dat we de laatste keer in 1906 kampioen werden?”, reageerde de Luikenaar gevat.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.