“Op dat vlak loopt er in België geen betere speler rond dan Jelle Vossen”

"Er loopt in België geen betere speler rond dan Jelle Vossen"

12 februari 2016 04:00 - Michel Preud’homme beschikt met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Leandro Pereira over vier verschillende types van spitsen in zijn aanvallende compartiment. Afgelopen week was Diaby erg belangrijk voor blauw-zwart in de dubbele Slag om Vlaanderen, maar volgens Nordin Jbari zal ook Vossen nog goed van pas komen.

“Als je puur naar de kwaliteiten in de zestienmeter kijkt, dan denk ik niet dat er in België een betere speler dan Jelle Vossen rondloopt”, vertelt ex-speler Jbari in Het Laatste Nieuws.

Volgens de analist moet Michel Preud’homme Diaby en Vossen zondag samen aan de aftrap brengen. “Precies omdat Diaby de man van de actie is, horen ze volgens mij samen in de ploeg te staan”, besluit hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.