“Op deze manier is Club geen terechte bekerfinalist”

"Op deze manier is Club geen terechte bekerfinalist"

04 februari 2016 17:06 - Club Brugge versloeg woensdagavond AA Gent met het kleinste verschil dankzij een uitstekende organisatie, veel strijdlust en een fenomenale twaalfde man. Toch is niet iedereen het erover eens dat blauw-zwart de bekerfinale verdiende.

Abdoulay Diaby tekende na twintig minuten voor het enige doelpunt in de wedstrijd, na slap verdedigend werk bij de Buffalo’s. “Thuis slikten we ook al zo’n doelpunt”, zucht Thomas Foket in Het Laatste Nieuws.

“Die treffer heeft het voor ons ambetant gemaakt, anders hadden we wellicht met 2-0 of 3-0 gewonnen. Dan mag je hier (in Jan Breydel, nvdr) nog een tegengoal krijgen. Ja, dit komt hard aan”, gaat hij verder. “Ik heb nog nooit een bekerfinale gespeeld. Het was ook het enige wat deze groep nog niet bereikt had.”

“Of Club een terechte finalist is? Nee. Als je twee keer negentig minuten verdedigt, dan verdien je het niet om naar de finale te gaan”, besluit een gefrustreerde Foket.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.