Opsteker voor Club met oog op wedstrijd tegen Genk

Opsteker voor Club met oog op wedstrijd tegen Genk

27 februari 2016 03:00 - Club Brugge gaat zondagnamiddag in de Cristal Arena op zoek naar een achtste opeenvolgende overwinning in de Jupiler Pro League. Op Vormer en Diaby na kan Michel Preud’homme over zijn basiself beschikken tegen Genk.

Momenteel behoren enkel Abdoulay Diaby (hamstrings), Ruud Vormer (buikspieren), Dion Cools (patellapees) en Bernie Ibini (kuitbeen) tot de Brugse lappenmand.

Deze week waren er nochtans enkele spelers met wat kwaaltjes. Onder hen Lior Refaelov (buikspieren) en José Izquierdo (rust). Het tweetal kon vrijdag echter zonder problemen voluit trainen en beide spelers worden zondag dan ook aan de aftrap verwacht.

Uiteindelijk geraakte ook Benoît Poulain (adductoren) fit. Maar volgens HLN zal de Fransman opnieuw naar de bank verhuizen. Voor Michel Preud’homme en Laurens De Bock wordt het overigens een speciale wedstrijd. Zowel onze coach als linksachter staan immers voor hun 100ste competitiewedstrijd in het shirt van blauw-zwart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.