Oulare moet bij Watford blijven

Oulare moet bij Watford blijven

01 februari 2016 20:50 - Obbi Oulare ruilde afgelopen zomer het shirt van Club voor dat van Watford. Veel plezier beleefde de Premier League-promovendus wel nog niet aan de ex-spits van blauw-zwart. De jonge aanvaller speelde tot dusver slechts 45 minuten in het FA Cup-duel tegen Newcastle en kreeg een invalbeurt van drie minuten tegen Swansea City. 

Het leek er dan ook op dat Oulare elders speelminuten mocht vergaren via een zogenaamde emergency loan. Zo was tweedeklasser Wolverhampton erg concreet. Maar dat plan lijkt in extremis afgevoerd te worden. Afgelopen weekend zat de 20-jarige targetman nochtans niet eens in de selectie tegen Nottingham Forest.

“Oulare traint goed, maar ik kan maar 18 spelers selecteren. Deze keer was hij er niet bij”, verklaart trainer Sanchez Flores aan het Engelse WDSport. “Maar volgende keer is opnieuw alles mogelijk”, voegt hij eraan toe. Naar verluidt is het de bedoeling dat Oulare nog meer ervaring opdoet door te trainen met de vlot scorende Troy Deeney en Odion Ighalo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.