Overzicht wintermercato Club Brugge 2016

Overzicht wintermercato Club Brugge 2016

02 februari 2016 04:45 - Maandag 1 februari om 24 uur sloot de wintermercato. Club zit met een eindbalans van drie inkomende en twee uitgaande transfers. Tot slot zijn er vier huurlingen die andere oorden opzochten. 

Het was geen al te drukke wintertransfermarkt voor blauw-zwart. Maar om het overzicht te bewaren, lijsten wij toch even op wie er kwam, ging en verhuurd werd.

Inkomende transfers

Ludovic Butelle (Angers SCO)
Benoît Poulain (KV Kortrijk)
Wesley Moraes (AS Trenčín)

Uitgaande transfers

Victor Vazquez (Cruz Azul)
Oscar Duarte (Espanyol)

Huurlingen

Nicolas Castillo (CD Universidad Católica)
Dylan Seys (Hapoel Akko)
Yannick Reuten (Geel)
Jean-Charles Castelletto (Moeskroen)

Tot slot keert de 19-jarige Fran Brodić terug naar Club Brugge. Tweedeklasser Antwerp beëindigde immers de huurovereenkomst van de Kroatische aanvaller. Mede door blessures speelde hij nauwelijks voor The Great Old. “Fran kan nu weer terugkeren naar zijn moederclub, waar hij hopelijk snel opnieuw zijn talent kan ontwikkelen”, meldt de leider in de Proximus League op zijn officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.