Pakte Vossen bewust geel tegen Oostende?

Pakte Vossen bewust geel tegen Oostende?

15 februari 2016 11:00 - Zondagnamiddag mocht Jelle Vossen tegen Oostende zo’n 20 minuten voor tijd invallen voor Abdoulay Diaby. In die korte tijd nam de Brugse spits helemaal in het slot van de wedstrijd een op het eerste zicht onnodige gele kaart. Maar is dat wel zo?

Dat spelers geel krijgen omdat ze voor de bal gaan staan om een vrijschop te verhinderen, zien we wel vaker. Maar in de 93ste minuut en bij een veilige 0-2-voorsprong zien we dat zelden.

Vossen deed het toch en kreeg zo van scheidsrechter Vertenten zijn vijfde gele kaart dit seizoen. Dat betekent dat de 26-jarige Limburger geschorst is voor de wedstrijd tegen Westerlo, maar dat hij de week nadien wel sowieso in actie kan komen in de match tegen ex-ploeg Genk. Een bewuste keuze?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.