Peeters mist sterkhouder tegen Club: “Ik heb een waardige vervanger”

Peeters mist sterkhouder tegen Club:

18 februari 2016 17:00 - Vrijdagavond ontvangt Club Brugge het Westerlo van Bob Peeters. De Kemphanen stonden er lang slecht voor, maar lijken nu op weg naar de redding. Zo werd er afgelopen weekend met 2-0 van Standard gewonnen. 

Voor Westerlo is de verplaatsing naar Jan Breydel er eentje waarin niets moet. “Club Brugge is momenteel de beste ploeg in België. In het verleden hebben we daar nog maar weinig punten gepakt, dus we kunnen daar alleen maar een positief resultaat boeken”, vertelt Peeters op de officiële website.

“We moeten in de vier resterende wedstrijden nog proberen om 4 punten te halen”, gaat hij verder. “Als we 30 punten halen op het einde, dan denk ik dat we gered zijn.”

Westerlo moet het wel zonder Benjamin De Ceulaer doen. De 32-jarige aanvaller is geschorst. “Ik heb een waardige vervanger voor Benji. Maar ik vind niet dat die speler met veel druk in het elftal moet komen. Het is aan de andere spelers om hem te helpen en hij moet gewoon het beste van zichzelf geven”, besluit Peeters. De aanvallers in de Westelse selectie zijn: Gounongbe, Koffi, Aoulad en Visnakovs.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.