Pereira krijgt rood tijdens doelpuntenfestival tegen Standard

Pereira krijgt rood tijdens doelpuntenfestival tegen Standard

23 februari 2016 01:00 - Maandagavond stond er voor de beloften van Club Brugge de moeilijke verplaatsing naar Standard op het programma. Maar liefst zeven A-kernspelers kwamen in actie voor blauw-zwart.

Sven Vermant stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen: Teunckens, Schryvers, Renson, Verburgh, Bolingoli, Agu, Van Landschoot, Coopman, Dierckx, Pereira en Gedoz.

Dierckx en Gedoz zorgden voor een 1-2-ruststand. Na de pauze gingen de Rouches op en over blauw-zwart, maar vijf minuten voor tijd zette Gedoz de 3-3-eindstand op het bord. Opvallend: Pereira werd uitgesloten na twee gele kaarten. Hij ontving zijn tweede karton voor protest bij de scheidsrechter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.