Preud’homme: “Beetje geluk gehad”

Preud'homme: "Beetje geluk gehad"

14 februari 2016 17:00 - Club Brugge heeft ook de moeilijke verplaatsing naar Oostende tot een goed einde gebracht. Michel Preud’homme was dan ook een tevreden man na afloop.

“Je kent de moeilijkheidsgraad van deze wedstrijd”, vertelt Preud’homme bij PlaySports. “We hebben kansen gecreëerd en twee keer gescoord. Alleen in de tweede helft hebben we Oostende de kans gegeven om terug in de wedstrijd te komen.”

“We hadden ook een beetje geluk toen Butelle uitkwam op die kopbal van Musona. Maar voor de rest spelen wij een goede wedstrijd.” Nochtans maakten de weersomstandigheden het moeilijk om goed voetbal op de mat te brengen. “De wind en regen speelde zijn rol, maar dat is voor beide ploegen zo. Daarom probeerden wij de bal op de grond te houden, zoals bij de tweede goal. Dat was een schitterend doelpunt.”

Tot slot ook nog lovende woorden voor Refaelov en de Brugse defensie. “We kennen de kwaliteiten van Lior. Hij was heel beslissend, zowel bij het eerste als het tweede doelpunt. Het is ook positief dat we al drie matchen geen tegengoal slikten. Ik ben in grote mate tevreden met wat ik zie, maar het is nog lang”, besluit Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.