Preud’homme en Maes over Vossen: “Het voetbal is geëvolueerd”

Preud'homme en Maes over Vossen Het voetbal is geëvolueerd

27 februari 2016 02:30 - Voor Jelle Vossen wordt het ongetwijfeld een speciale zondagnamiddag. De 26-jarige Limburger keert immers terug naar het stadion waar het voor hem allemaal begon. 

Volgens Preud’homme zijn er echter geen aanwijzingen van nervositeit bij Vossen. “Jelle bereidt zich voor zoals hij dat elke week doet. Maar er zijn vaak randverhalen”, vertelt de Brugse coach in HLN. “Tegenwoordig ben je een slechterik als je niet heel je loopbaan voor één club speelt, maar het voetbal is geëvolueerd.”

Peter Maes gaat ervan uit dat het een beladen duel zal worden. “De terugkeer van Jelle zal de gemoederen verhitten op de tribunes, maar op het veld mag dat geen rol spelen. Club Brugge is meer dan Jelle Vossen”, besluit de coach van Genk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.