Preud’homme geeft uitleg bij blessure Diaby

Preud'homme geeft uitleg bij blessure Diaby

19 februari 2016 22:30 - Club Brugge at Westerlo vrijdagavond met huid en haar op en beleefde dan ook een geweldige avond. Toch één domper op de feestvreugde: het uitvallen van Abdoulay Diaby. Michel Preud’homme reageert.

Jan Breydel onderbrak zijn feestvreugde even toen Diaby het veld geblesseerd moest verlaten. “Abdou zei meteen dat het om een scheur ging”, vertelt Hans Vanaken op Sporza radio.

Trainer Preud’homme sluit zich daarbij aan. “De blessure van Diaby lijkt op een scheur. Een langere afwezigheid is mogelijk”, citeert Het Nieuwsblad hem. Volgend weekend gaat Club op bezoek in de Cristal Arena. Mogelijk staat Jelle Vossen dus in de basis tegen zijn ex-ploeg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.