Preud’homme moet op zoek naar fitte spits

Preud'homme moet op zoek naar fitte spits

13 februari 2016 06:44 - Club Brugge heeft heel wat aanvallend geweld in zijn spelerskern, maar diep in de spits kiest Michel Preud’homme normaal gesproken voor Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Leandro Pereira of nieuwkomer Wesley Moraes. 

Vossen incasseerde een trap op zijn teen, maar zal namiddag wel proberen mee te trainen. Als die oefensessie naar wens verloopt, komt hij in aanmerking voor de match van zondag tegen Oostende.

Mogelijk neemt de 26-jarige Limburger dan de plaats in van Abdoulay Diaby. De Franse Malinees kampt volgens HLN immers nog altijd met hinder aan de adductoren en kan wat rust goed gebruiken.

Pereira moest eerder deze week de training vroegtijdig verlaten met last aan zijn enkel, maar kon de groepstrainingen intussen hervatten. Ook de Braziliaan is dus nog niet helemaal fit. Tot slot is er nieuwkomer Moraes, die door alle kwaaltjes bij zijn concurrenten mag hopen op een eerste wedstrijdselectie.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.