Preud’homme moet opnieuw sterkhouder missen tegen Westerlo

Preud'homme moet opnieuw sterkhouder missen tegen Westerlo

16 februari 2016 16:00 - Vrijdagavond ontvangt Club Brugge in eigen huis het Westerlo van Bob Peeters. Een op het eerste zicht makkelijke opdracht, maar de Kemphanen klopten afgelopen weekend ook onverwacht Standard met 2-0. Blauw-zwart is dus gewaarschuwd, want een kat in degradatienood kan rare sprongen maken.

Michel Preud’homme kan tegen Westerlo opnieuw geen beroep doen op Ruud Vormer. De Nederlandse middenvelder was er ook tegen Oostende niet bij vanwege zijn buikspierblessure. Bepaalde media meldden echter dat Vormer wél fit is, maar dat klopt volgens onze informatie niet.

Vormer wordt uit voorzorg aan de kant gelaten, om zo op lange termijn pubalgie te voorkomen. Eerder waren Felipe Gedoz en José Izquierdo lange tijd out door diezelfde blessure. Gedoz en Pereira zouden tot slot wél inzetbaar zijn komende vrijdag.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.