Preud’homme reageert kort op geruchten Al Ahly

Preud'homme reageert kort op geruchten Al Ahly

06 februari 2016 05:13 - De laatste weken verschijnt in de Egyptische media uitvoerig dat Al Ahly Michel Preud’homme zal binnenhalen. De leider in de Egyptische eerste klasse zit namelijk zonder coach.

De Egyptenaren belden op de lokale televisie zelfs met de zogenaamde makelaar van de Brugse coach en verkondigden dat Preud’homme open stond voor een overgang naar Al Ahly. Een officieel bod zou niet meer lang op zich laten wachten. Maar dat alles is een broodjeaapverhaal, volledig verzonnen met andere woorden.

Niet dat Al Ahly geen interesse heeft in Preud’homme (want die is er wel degelijk), maar voor de Luikenaar is een vertrek bij Club Brugge helemaal niet aan de orde. Het Nieuwsblad polste bij de Brugse trainer en daaruit bleek dat Preud’homme resoluut bedankte voor het exotische trainersavontuur.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.