Preud’homme reageert op penaltyfout De Bock

Preud'homme reageert op penaltyfout De Bock Daar heb ik problemen mee

28 februari 2016 16:30 - Club Brugge heeft na zeven opeenvolgende overwinningen nog eens kennis gemaakt met de zure smaak van een nederlaag. Na een felbevochten duel werd het 3-2 voor KRC Genk. 

“Deze nederlaag had niet gemoeten”, vertelt Preud’homme aan PlaySports. “We begonnen perfect en maken de 0-1 op verplaatsing. Dat is een ideaal scenario en dan moet je op die manier blijven voetballen. We wilden na het openingsdoelpunt te veel controleren, maar dat moest niet.”

“We hebben Genk in de wedstrijd laten komen en met hun aanvallende sterkte heb je dan een probleem.” Vooral met de eerste twee doelpunten die Club incasseerde had de Brugse coach het moeilijk. “Ik heb een probleem met de manier waarop Genk scoorde. Die penalty was niet nodig. De aanval was voorbij en de bal was 20 meter verder. Ik zeg niet dat het een fout is van de scheidsrechter, maar De Bock moet dat niet doen.”

Aan de 2-1 van Buffel ging een stevige overtreding van Malinovsky vooraf. “Dat was een overduidelijke fout op Denswil, met de voet vooruit. Normaal gesproken is dat gewoon geen doelpunt. Misschien blijft het anders 1-1 en als wij die twee eerste goals niet weggeven blijft het misschien zelfs 0-1”, besluit Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.