Preud’homme ziet Brugse spits opnieuw uitvallen

Preud'homme ziet Brugse spits opnieuw uitvallen

10 februari 2016 17:20 - Zondag trekt Club Brugge naar het Albertparkstadion om KV Oostende te bekampen. Vandaag trainde blauw-zwart onder toeziend oog van heel wat fans in aanloop naar die competitiewedstrijd. Jammer genoeg blesseerde Leandro Pereira zich opnieuw.

Pereira heeft al sinds de winterstage in San Roque last van een enkelblessure, maar was intussen aan de beterhand. Vandaag hervatte hij zelfs de groepstraining. Toch speelde deze kwetsuur hem al snel opnieuw parten.

De Braziliaan viel namelijk opnieuw uit met diezelfde enkelblessure. Dat meldt HLN. Hij geraakt dus sowieso niet speelklaar voor zondag. Bij de Kustboys daarentegen zal topschutter Gohi Bi Cyriac wel inzetbaar zijn. Hij trainde vandaag voluit met de manschappen van Yves Vanderhaeghe. Didier Ovono valt uit met een knieblessure. Wouter Biebauw vervangt hem.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.