Preud’homme ziet opvallende titelkandidaat

Preud'homme ziet opvallende titelkandidaat

12 februari 2016 19:00 - Club Brugge, AA Gent en Anderlecht worden door quasi iedereen naar voren geschoven als de drie grote titelkandidaten. Michel Preud’homme rekent daar nog een andere ploeg bij.

Volgens de Brugse coach moet er namelijk nog altijd rekening gehouden worden met KV Oostende, de tegenstander van komende zondag. “We kennen het spelsysteem van KVO. Een wedstrijd op hun veld is voor geen enkele club een makkelijke opdracht”, vertelt hij op de officiële website.

“Er wacht ons wellicht een warme ontvangst. Club is dat intussen al gewoon, want het is vaak zo op verplaatsing. KVO draait een zeer goed seizoen en ook vandaag durf ik ze nog bij de titelkandidaten rekenen. Maak maar eens de rekening wanneer de punten halfweg maart worden gehalveerd. Het kan snel keren”, beseft Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.