Reviewcommissie neemt opvallende beslissing

Reviewcommissie neemt opvallende beslissing

29 februari 2016 19:00 - De 28ste speeldag in de Jupiler Pro League had heel wat doelpunten in petto, maar naar goede gewoonte waren er ook tal van betwistbare fases. Maar daarover werd er een opvallend besluit genomen door de Reviewcommissie.

Zo herinneren wij ons natuurlijk de fase waarbij Ruslan Malinovsky met zijn voet vooruit een overtreding beging op Stefano Denswil (zie foto bovenaan). Maar voetballiefhebbers die afgelopen weekend veel wedstrijden gezien hebben, zagen nog heel wat andere stevige overtredingen.

Zo ging Steven Defour zijn boekje te buiten, vochten Victor Valdes en Kara Mbodj een robbertje uit, kwamen Benito Raman en Henrik Dalsgaard onzacht in aanraking met elkaar en sloeg Samuel Gigot in het gezicht van Mats Rits.

“De Reviewcommissie analyseerde 8 fases naar aanleiding van speeldag 28 in de Jupiler Pro League, maar besliste om niemand te laten vervolgen door het Bondsparket”, aldus Competitions Director Thibault De Gendt. Wie weet zit De Mol wel in de Reviewcommissie? 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.