Ruit supporterscafé Club Brugge gesneuveld net na bekermatch

Ruit supporterscafé Club Brugge gesneuveld net na bekermatch

05 februari 2016 17:30 - Woensdagavond hebben vandalen de voordeur gesloopt van De Walput, een Brugs supporterscafé in Oostakker. De eigenaar hoopt dat hij zondag gespaard blijft van de ellende. 

Net na de bekerconfrontatie tussen Club Brugge en AA Gent gooiden de daders twee klinkers door het glas van het café. Daardoor gaat de voordeur van De Walput niet meer open en moeten bezoekers via de parking binnen.

Omdat de Brugse fans op dat moment de 1-0-overwinning nog aan het vieren waren, wezen velen al snel met de vinger naar de Buffalo’s. “Maar dat wil ik niet doen”, vertelt uitbater Kurt De Mol in HLN. “Al moet ik wel bekennen dat de timing erg ongelukkig is. Het was ook de eerste conclusie van de politie aangezien er niets werd gestolen.”

Zondag staan Club en Gent opnieuw tegenover elkaar. Kurt neemt dan ook zijn maatregelen. “Aangezien ik rechtover de zaak woon, zal ik extra alert zijn. Als het nogmaals gebeurt, overweeg ik om camera’s te plaatsen” besluit hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.