Ruud Vormer vanavond op tv

Ruud Vormer vanavond op tv

26 februari 2016 17:00 - Vanavond trappen AA Gent en Sporting Lokeren om 20.30u de 28ste speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Club wacht zondag de moeilijke verplaatsing naar de Cristal Arena. Als Club ook tegen Genk wint, pakt het 24 op 24.

Wie we zondag niet aan het werk zullen zien, is Ruud Vormer. De Nederlander moet uit voorzorg aan de kant blijven om zo op lange termijn pubalgie te voorkomen. Op die manier hoopt Preud’homme op een volledig fitte Vormer tijdens de play-offs.

Vanavond is Vormer echter wél te zien op tv. Hij is namelijk te gast bij Stadion. De aflevering begint omstreeks 23.30u op VTM.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.