Sampdoria wil in extremis overgang Krsticic afblazen

Sampdoria wil in extremis transfer Krsticic afblazen

01 februari 2016 05:52 - Hoewel Club en Sampdoria een akkoord hadden bereikt over Nenad Krsticic, is het intussen niet langer zeker dat de 25-jarige Serviër effectief richting Jan Breydel trekt. 

De uitleenbeurt van Krsticic leek afgelopen weekend in kannen en kruiken, maar in extremis wil Sampdoria – ondanks een eerder akkoord – de overgang van de middenvelder afblazen. Nochtans slaagde Club er de voorbije dagen in om ook de speler, die in eerste instantie twijfelde, te overtuigen. Dat weet HLN.

Sampdoria had zijn pijlen gericht op Bruno Fernandes (Udinese) en Matías Fernández (Fiorentina), maar beide middenvelders zien die overgang niet zitten. Dat is de reden waarom Sampdoria plots niet meer wil meewerken aan een uitleenbeurt van middenvelder Krsticic aan Club. De onderhandelingen zijn wel nog altijd aan de gang.

Eerder moesten de supporters van de Italiaanse degradatiekandidaat ook al afscheid nemen van smaakmaker Éder Citadin Martins. Hij trekt naar Inter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.