Simons op zijn best: “Waarom veranderen Sven?”

Simons op zijn best Waarom veranderen Sven

09 februari 2016 21:25 - Club Brugge vatte afgelopen zondag vol vertrouwen de competitiewedstrijd tegen AA Gent aan. Blauw-zwart had de Buffalo’s eerder die week immers met 1-0 verslagen in de halve finale van de beker. De exponent van dat zelfvertrouwen was Timmy Simons. 

De aanvoerder van Club begon namelijk op heerlijke wijze aan zijn wedstrijd. Gent-kapitein Sven Kums verloor de toss en kon er bijgevolg niet voor zorgen dat blauw-zwart al in de eerste helft naar zijn spionkop moest spelen.

“Waarom veranderen Sven, hé? Waarom veranderen?”, zette Simons de toon voor zijn sterke wedstrijd. Een psychologische tik of gewoon een grapje?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.