Slecht nieuws voor Diaby

Slecht nieuws voor Diaby

23 februari 2016 17:55 - Abdoulay Diaby viel tegen Westerlo geblesseerd uit. Tijdens een sprintje greep hij naar zijn hamstrings. De Franse Malinees kon niet verder en de voorbije dagen wachtte de blauw-zwarte aanhang bang af wat het verdict zou zijn.

Intussen is dat bekend. Diaby heeft een scheur in de hamstrings en is een maand out. De bekerfinale komt dus wellicht te vroeg voor de Brugse topschutter.

Diaby zal echter klaargestoomd worden voor de play-offs. Dat is het grote doel volgens de officiële website en de woordvoerder van Club Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.