Sporza ziet opvallende “man van de match” tijdens Club – Gent

Sporza ziet opvallende man van de match tijdens Club - Gent

04 februari 2016 06:14 - Club Brugge won woensdagavond met 1-0 van AA Gent dankzij een goede organisatie, veel strijdlust én een fenomenale blauw-zwarte aanhang. Dat zagen ze ook bij Sporza.

“De twaalfde man van Club Brugge zong zich de hele match lang de longen uit het lijf. Jan Breydel werd omgetoverd tot een kolkend stadion, waarin alle ingrediënten van een cupmatch aanwezig waren”, klinkt het op de site.

Geen voetballer dus die werd verkozen tot man van de match, maar wel de Club-fans. Zowel van alle spelers als de blauw-zwarte aanhang was het een collectief sterke prestatie! Bedankt aan iedereen die daartoe heeft bijgedragen.

Sporza benoemt Club-fans tot man van de match

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.