Stijnen prijst Club-spits: “Hij legt er elk seizoen 20 binnen”

Stijnen prijst Club-spits: "Hij legt er elk seizoen 20 binnen"

23 februari 2016 07:30 - Club Brugge heeft met 58 gemaakte doelpunten veruit de meest productieve aanval in de Jupiler Pro League. Abdoulay Diaby (12) en Jelle Vossen (9) leveren de grootste bijdrage voor de Brugse doelpuntenproductie. Daarna volgen Lior Refaelov (5), Hans Vanaken (5) en Ruud Vormer (5).

Vossen moest afgelopen weken vrede nemen met een plaatsje op de bank. “Misschien wil Michel Preud’homme hem nog wat rust geven, maar hij zal zijn plaats wel terug innemen”, vertelt Stijn Stijnen in TVL Sportcafé.

“Vossen legt er elk seizoen twintig binnen. Zeker bij een ploeg als Club Brugge”, is de ex-doelman van mening. “Jelle zal zich nog wel bewijzen. Hij zal zijn goaltjes en belangrijke doelpunten nog wel maken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.