“Tegen Club Brugge is geen probleem, we gaan zéker winnen”

Tegen Club Brugge is geen probleem, we gaan zéker winnen

11 februari 2016 16:00 - Zondagnamiddag om 14.30 uur nemen KV Oostende en Club Brugge het tegen elkaar op in het Albertparkstadion. De supporters van beide ploegen zien de West-Vlaamse derby alvast helemaal zitten.

Zowel bij de Kustboys als bij blauw-zwart stond er deze week een open training op het programma. Bij KVO leverde dat 10 kijklustigen op, bij Club 100. De fans van beide ploegen blikken met vertrouwen vooruit. “We hebben een enorme boost gekregen door het bereiken van de bekerfinale”, klinkt het bij Club.

Bij Oostende gaan ze nog een stapje verder: “De belangrijkste match, in Lokeren, hebben we gewonnen. Nu tegen Club gaat dat zeker geen probleem zijn. Die match winnen we zeker”, aldus een zelfzekere KVO-fan. Trainer Yves Vanderhaeghe is wat voorzichtiger, maar wil graag revanche nemen voor de heenmatch. “We hebben in Jan Breydel met 1-0 verloren, maar dat was niet helemaal verdiend vond ik.”


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.