Thompson en Brusselmans verklaren waarom Club kampioen wordt

Thompson en Brusselmans verklaren waarom Club kampioen wordt

21 februari 2016 19:00 - Club Brugge is dé winnaar van het weekend. Het won zelf met 6-0 van Westerlo en zag Gent en Anderlecht onderuit gaan. Kenny Thompson en Herman Brusselmans denken dan ook dat blauw-zwart kampioen wordt.

Johan Boskamp zegt het al een heel seizoen, maar nu denken ook Thompson en Brusselmans dat Club de grootste kans heeft om de landstitel binnen te halen. “Zij hebben het beste geheel. En op dit moment brengen ze het beste voetbal”, aldus de verdediger van Beerschot Wilrijk bij PlaySports.

Brusselmans spreekt zijn voorkeur uit voor paars-wit, maar denkt eveneens dat Michel Preud’homme en zijn manschappen aan het langste eind zullen trekken. “AA Gent zal het wel niet worden, want zij zijn heel slecht bezig. Ik vrees dat Club Brugge kampioen wordt, omdat zij op dit moment gewoon het beste zijn”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.