Twee keer goed nieuws vanop het trainingsveld

Twee keer goed nieuws vanop het trainingsveld

26 februari 2016 05:00 - Club Brugge bereidt zich momenteel voor op de topper van zondag tegen KRC Genk. Blauw-zwart hoopt ook in de moeilijke verplaatsing naar de Cristal Arena een vervolg te breien aan zijn zegereeks.

Lior Refaelov, José Izquierdo en Benoît Poulain moesten de voorbije dagen verstek geven voor enkele trainingen. Over onze Colombiaanse flankaanvaller is er intussen goed nieuws. Izquierdo kon na enkele dagen rust namelijk voluit meetrainen en komt in aanmerking voor een basisplaats tegen Genk.

Refaelov bleef de voorbije dagen eveneens aan de kant met hinder, maar trainde donderdag gedeeltelijk mee met de groep. Het is echter nog niet zeker of onze Israëliër aan de aftrap kan verschijnen in de Cristal Arena.

Tot slot minder goed nieuws voor Poulain. Onze Fransman kon de groepstrainingen nog niet hervatten. Als hij vandaag opnieuw niet kan deelnemen aan de oefensessie, zal hij wellicht niet in actie komen tegen Genk. Dat weet HLN. Tot slot liggen ook Abdoulay Diaby, Bernie Ibini en Dion Cools nog in de lappenmand.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.