Vanaken is ambitieus: “Nog iets beter”

Vanaken is ambitieus: "Nog iets beter"

20 februari 2016 06:00 - Club Brugge verpletterde vrijdagavond Westerlo. Hans Vanaken was opnieuw een erg belangrijke schakel in de 6-0-overwinning van de Brugse machine. 

“Dat ik nu elke match speel, is goed voor mij”, vertelt Vanaken in Stadion. “Je ziet dat ik mijn niveau opkrik als ik elke week aan de bak kom. Na Nieuwjaar heb ik een boost gekregen, zowel qua spel als vertrouwen.”

“Of ik dicht tegen mijn topvorm aanleun?”, gaat de middenvelder verder. “Ik wil graag dit niveau aanhouden in de bekerfinale en de play-offs, maar dan zou ik graag nog iets beter zijn dan nu het geval is”, besluit een ambitieuze Vanaken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.